miércoles, 17 de noviembre de 2010

Viatge a Perú

Travel to Peru  /  Viaje a Perú


Aquest estiu he tingut la gran oportunitat de viatjar a Perú, un país que deixa empremta. És una terra de constrastos, de colors, d'olors, de gent humil, senzilla. No cal dir que vaig aprofitar per fer un bon grapat de fotografies, de les quals algunes estic exposant a la galeria de París Carré d'Artistes. A continuació us en deixo una petita mostra.

This summer I have had the great opportunity to travel to Peru, a country that makes an impression. It is a land of contrasts, colors, odors, humble and simple people. It is not necessary to say that I took the opportunity to take some photos, of whom some of them I am exhibiting at the gallery of Paris Carré d'Artistes. I show you below some sample of them.

Este verano he tenido la gran oportunidad de viajar a Perú, un país que deja huella. Es una tierra de contrastes, de colores, de olores, de gente humilde, sencilla. No hace falta decir que aproveché para hacer unas cuantas fotografías, de las cuales algunas estoy exponiendo en la galería de París Carré d'Artistes. A continuación os dejo una pequeña muestra de ellas.


Casa en venta (2010). Gerard Martínez Costa.
30 x 30 cm. Fotografia + Tècnica mixta.  /  Photography + Mixed media

Calles rurales (2010). Gerard Martínez Costa.
30 x 30 cm. Fotografia + Tècnica mixta.  /  Photography + Mixed media